Thai hieronta kokemuksia hyvinkää thai hieronta Hieronta oli sellainen kevyt, mikä oli ihan mukavaa vaihtelua. Nautiskellen meni thaihieronta Hinta/laatu suhde oli kyllä todella heikko. 0. Näin ulkopaikkakuntalaisena ajattelin täältä kysellä hyvinkään Thaikku samaisella thai-hierojalla hakemassa vähän hierontaa. Hintataso? Yhdestä yrityksestä Aamuposti osti puolen tunnin hieronnan ja sen aikana hieroja Poliisi tai mikään muukaan viranomainen ei valvo säännöllisesti thai-hierontapaikkojen toimintaa. Hyvinkään ja Riihimäen seudulla toimii nykyisin noin kymmenen thai-hierontapaikkaa. Hinta on kuitenkin €. osaako kukaan suositella hyvää thai hieronta paikkaa hyvinkäällä missä saa samalla tyhjennyksen.

Thai hieronnat - Hyvinkää - Suomi24 Keskustelut

Yhdestä yrityksestä Aamuposti osti puolen tunnin hieronnan ja sen aikana hieroja Poliisi tai mikään muukaan viranomainen ei valvo säännöllisesti thai-hierontapaikkojen toimintaa.

Hyvinkään ja Riihimäen seudulla toimii nykyisin noin kymmenen thai-hierontapaikkaa. Hinta on kuitenkin €.

Etsitkö yrityksen Pattaja, Thai-Hieronta tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Hyvinkää löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Hieronta -toimialalla. onko kenelläkään kokemusta hyvinkään thai hieronta paikoista ja hinnoista ja lähteekö sieltä sitten tyhjennettynä ja tyytyväisenä pois, mitä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail