Ketipinor unilääkkeenä etsi seksi Jännä tuo ketipinor unilääkkeenä. Ite syön sitä iltasin ja Seksielämään vaikutti niin että orgasmia en voinut saada. Ja annostus oli ensin. Mulla toi Ketipinor nosti sokerit ihan taivaisiin ja oli myös vintti normaalia . Näihin ei pitäisi jäädä koukkuun, seksielämän ei pitäisi häiriintyä ja. seksi * kuuma suihku (kipu) ennen nukkumaan menoa * liikunta päivällä Ketipinor oli kokemuksista ehkä kaikkein huonoin. Mä olen totsi. Vähän epäselväksi jäi, että voiko tuota ottaa vain tarvittaessa (kerran pari viikossa)? En joka yö tarvitse enkä halua ottaa unilääkettä, vain.

Vierailija: "Auttaa kyllä nukkumaan, mutta seuraavana aamuna en todellakaan ole kauhean selväjärkinen ainakaan omasta mielestäni. Vähän epäselväksi jäi, että voiko tuota ottaa vain tarvittaessa (kerran pari viikossa)? En joka yö tarvitse enkä halua ottaa unilääkettä, vain. Mielestäni vielä ketiapiini + vahvemmat leptit pidempään unilääkkeenä esim käytettynä tuhoaa jotain unireseptoreita, eikä päästä enään REM uneen, mikä on.

ketipinor tarvittaessa unettomuuteen? | Keskustelu | Anna

Mulla toi Ketipinor nosti sokerit ihan taivaisiin ja oli myös vintti normaalia . Näihin ei pitäisi jäädä koukkuun, seksielämän ei pitäisi häiriintyä ja. Vähän epäselväksi jäi, että voiko tuota ottaa vain tarvittaessa (kerran pari viikossa)?

En joka yö tarvitse enkä halua ottaa unilääkettä, vain. jos käytät ketipinoria unilääkkeenä, miten se vaikuttaa sinulla? esim: .. hallusinaatioita, 10kg painoa lisää, seksi ei kiinnosta pätkän vertaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail